Appex DM

Benedicte Brænden – Doghouse Rose

Camilla Sørhus Camilla Sørhus
E-post
Terningkast 4

Fra «Lyden av Lørdag» sammen med vår lokale helt Helge Toft til lyden av solodebut. Benedicte Brænden og Ida Jenshus sto igjen som finalister i talentprogrammet «Lyden Av Lørdag» i 2007, og begge har utmerket seg som flotte og spennende vokalister innenfor countrysjangeren. I motsetning til Jenshus som gikk for et mer tradisjonelt countrysound på sin plate, har Brænden en fot innenfor rockesjangeren. Hun har også stått for produksjonen selv – noe som helhetlig ikke fungerer like bra som enkelte av låtene. For de rocka låtene blir slitsomme, mens de seige countryperlene passer som hånd i hanske til Benedicte Brændens klare og vakre countrystemme. Best er hun på den Dolly Parton inspirerte «Love For Granted». Til tross for småplukk og noen unoter, er det vel blåst fra norsk countrydebutant.

Benedicte Brænden (Hocus Pocus Records/ Cosmos) Doghouse Rose

E-post