Appex DM

Motorisert vårmønstring på Raglamyr

DET ER TID FOR MOTORISERT VÅRMØNSTRING: Representanter fra distriktets fire MC-klubber er representert. Wild Cat Van & Truck, Badass Wheelers Van & Truck, Viking Van & Truck, samt After Dark Van & Truck. Bak fra venstre, Øyvind Antonsen, med sønnen Anton på armen, Lars Nordby, Kirsti Løyning og Morten Stokke. Midterste rekke, f.v. Bjørn Johansen, Robert Haugland (m/caps), Leif Terje Iversen, Astrid Jægtvik og Kjell Arne Kjøllmoen. Fremme, f.v. Tommy Christensen, med datter Sofie på fanget, Arne Solvang, med datter Linnea Bjørklund-Solvang, Geir Hansen og Leif Morten Iversen.

Motorisert vårmønstring på Raglamyr

Førstkommende søndag, 29. april blir det full rulle på parkeringsplassen ved Amanda Storsenter.

Svein Olav Hansen Svein Olav Hansen
E-post

Mange praktfulle vaner blir også å se.

Det handler om amerikanske biler, samt sykler. Det er tid for det store vårsleppet. I sitt slag – for første gang i Haugesund.

Arrangementspådriver, medspiller og fotsoldat Arne Solvang kan love såkalt full pakke. En pakke som inneholder anslagsvis 200 kjøretøyer, kanskje flere.  Det blir utlodning av flotte premier, stands med motor-relaterte artikler – det blir kiosk med pølser, lapskaus, vafler og drikke. – Og is, hvis været er brukbart, sier Solvang. Det blir også trukket ut gavekort til en samlet verdi av flere tusen kroner – på innsjekkede kjøretøyer. I tillegg vil musikken strømme over området. Det blir liv og røre, rett og slett. Solvang kan berette om stor interesse, ikke bare her fra nærområdet. Blant andre har mange fra sør-fylket  meldt sin ankomst. De har også fått tildels sterke signaler på at folk fra Bergensområdet vil ta turen. Man trenger for øvrig ikke være medlem av noen klubb for å delta med kjøretøy. Her er det åpent for alle. Det er bare å ta kjøretøyet sitt med, oppfordrer Solvang. De fleste kjøretøyene som så langt er påmeldt er hovedsakelig amerikanske, dog med en dash kanadisk. Men alle er like hjertelig velkomne.

Kåres vinnere

Blant bilene som blir å bivåne er en flammelakkert ti-hjuling – den eneste i sitt slag i hele den vide verden. Med andre ord; verdt turen alene – du er med på den? Det skal også kåres en rekke vinnere – faktisk i hele tolv kategorier. Blant annet vil publikum få anledning til å stemme på sin favoritt – «Folkets favoritt». Mest fokus vil det være på kåring og premiering av USA-CARS. Til Haugesund kommer også et av Norges bilblader for å lage en reportasje, og for å kåre vinneren av høythengende «Trofé».

Gratis

Og på toppen av alt er det gratis inngang. Toaletter er for øvrig lokalisert på MCDonalds, som har mat og drikke å tilby for den som måtte ønske seg noe mer amerikansk også i matveien. Solvang vil på vegne av alle de fire MC-klubbene takke for all støtte fra de mange positive samarbeidspartnerne. Uten disse hadde det ikke vært mulig å få dette til. En særlig takk til Amanda Storsenter ved senterleder Arild Kildal Olsen, for den positive mottakelsen. Så var det dette været, da…

E-post