Appex DM

Morgensjampis til norgesmestre

Morgensjampis til norgesmestre

Faglærer Gro B. Eriksson på Karmsund videregående skole overrasket en gruppe blant sine elever ved kl 0800 i dag morges å servere dem sjampanje.

Ragnar Larsen Ragnar Larsen
E-post

Det var medlemmene av ungdomsbedriften Food for the Mood som ble gratulert etter å ha vunnet gastronomiprisen i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Eriksson har vært mentor for ungdomsbedriften og gratulerte med NM-tittelen ved å servere fruktsjampanje. Ungdomsbedriften gikk fredag til topps blant de 11 ungdomsbedriftene i hele landet som deltok i klassen for gastronomi. Karmsund-bedriften vant tidligere i år fylkesmesterskapet for Rogaland i sin klasse.

Her ser vi mentor Gro B. Eriksson sittende i midten foran, omkranset av fra venstre: Marie Iversen, Magne-Harald Thorvaldsen, RuFan Cen, Camilla Saltvedt, Robert Johansen, Martine Torsteinsen, Ida Fresvig,  Ole Martin Helgesen, Ellen Serine Fosen, Eric André Finne og Nina Enad. FOTO: Ragnar Larsen

Mer om norgesmestrene i ukens papirutgave.

E-post