Appex DM

Sjelfullt fra Hart

Sjelfullt fra Hart

For tredje gang på få år, tok Beth Hart over både og scenen òg publikums hjerter i Skånevik torsdag kveld. Det er tydelig at dette er en dame som vet hva hun er god for, og hva hun kan.

Lars-Toralf Storstrand Lars-Toralf Storstrand
E-post

Et fyldig tonebilde er noe av det som kjennetegner Beth Harts musikk . Dette kommer ikke minst til utrykk på de 6 CDene hun har utgitt, men fremfor alt på scenen.

Iført svarte spandexbukser som nærmest var hentet ut fra glamrock-scenen på 1980-tallet, spilte Beth Hart til de grader ut sjelen sin for et sultent publikum.

Hvordan skal man så beskrive Beth Harts musikk på en utfyllende måte? Det er nesten så man må ta i bruk terminologi fra en gammel kokebok. En del blues, en del rock, en knivsodd country og en teskje soul, som gjorde musikken til et på mange måter spennende bakverk.

Sanger som «I’m still high» og «I don’t need a doctor», samt Tom Waits klassiker «Chocolate Jesus» bølget gjennom folkemengden som fylte teltet mellom miksepulten og scenegjerdet. Den særegne stemmen til Beth Hart trenger gjennom nesten et hvilket som helst hardt skall, og når hjem.

Dette er en dame som er vel verdt å få med seg.

E-post