Appex DM

Kopervik-jenter 15 år vant Århus Cup!

GULLJENTENE. Kopervik-jenter 15 år gikk helt til topps i Århus Cup. Foto: Privat

Kopervik-jenter 15 år vant Århus Cup!

– Vi visste det var mulig, men har fått med oss mer enn det vi kunne forvente, smiler KIL-trener Geir Egil Høvring like etter premieutdelingen. 2-0 i finalen mot Lyn og gull i Århus Cup var sterkt av Kopervik-jentene.

Morten Salvesen Morten Salvesen
E-post

Kopervik-jentene tok grep på Oslo-laget fra starten av i dagens finale som gikk klokken 10. Allerede etter fire minutter ledet Kopervik 2-0 etter mål av Ingrid Walland. Hun ble også kåret til «Finalens mest verdifulle spiller» etter kampen av den danske juryen.

– I første omgang hadde vi godt tak på dem, mens det ble jevnere etter pause. Føler likevel vi hadde god kontroll på dem ut kampen. Dette er mer enn vi kunne forvente. Vi visste at turneringen ikke var større enn at det var mulig å gå til topps, men vi har møtt god motstand i de beste lagene, kommenterer Kopervik-trener Geir Egil Høvring. Finale-laget Lyn besto av jenter i årgangene 97-99, og hadde lånt med seg fem kretslagsspillere fra naboklubber i Oslo, forteller Høvring. KIL-treneren tok for første gang med seg 97-årgangen til Århus Cup.
– Vi står igjen med 21-1 i målforskjell og har gjort en veldig god turnering. Må takke Djerv 1919 for at vi fikk låne med oss keeper Tina Lyngholm også. Hun har vært god å ha for oss. Nå har vi hatt premieutdeling, og etter dusjen skal jentene få bestemme om de vil på Tivoli eller shopping her i Århus, sier Høvring, som vender hjemover med laget sitt i morgen, søndag.

– Dette har vært den beste turneringen jeg har vært borti. Helt fra paraden og åpningsshowet der tidligere Ajax-proff og landslagsspiler Jesper Grønkjær åpnet turneringen. Vi har bodd på cupområdet og hatt sol, sommer og 25 grader hele uka. Maten har vært helt topp, og jentene har fått med seg disco og mye annet. Blir helt sikkert gode minner for alle sammen dette, roser meget fornøyde Kopervik-trener Geir Egil Høvring.

E-post