Appex DM

Nytt Statoiloppdrag for DeepOcean

Adm. dir. Mads Baardsen i DeepOcan er fornøyd med at Statoil vil fortsette samarbeidet også i 2012. Illustrasjonsfoto: Deep Ocean

Nytt Statoiloppdrag for DeepOcean

Haugesundsselskapet DeepOcean er tildelt et nytt såkalt avrop av Statoil under rammeavtalen for Lett konstruksjons- og survey tjenester i 2013

Terje Emil Johannessen Terje Emil Johannessen
E-post

Generelt dekker rammeavtalen offshore undervannsarbeid innenfor lett konstruksjon, kartleggingstjenester ved hjelp av ROV eller skrogmontert multistråle ekkolodd (MBE) samt annen ROV kartlegging uten bruk av MBE.

Som en del av denne kontrakten er DeepOcean nå tildelt et 6 måneders oppdrag i 2013. Tildelingen omfatter også opsjoner på ytterligere 6 måneders arbeid. Prosjektet vil starte 1 mars 2013. DeepOcean vil benytte fartøyet Volstad Surveyor som er spesielt utrustet for lett konstruksjon og karleggings tjenester. Prosjektet vil ledes av DeepOcean’s prosjekt team i Haugesund.

-Dette er en meget viktig tildeling for vårt selskap og vi er svært fornøyd med at Statoil vil fortsette samarbeidet også i 2013. For øyeblikket er vi midt inne i et tilsvarende oppdrag for 2012 og tildelingen viser at Statoil er svært fornøyd med kvaliteten på det arbeidet våre offshore- og onshore ansatte leverer» sier Mads Bårdsen, Administrerende Direktør i DeepOcean i en pressemelding.

E-post